Winkel


Rozamarkt

De oosterse supermarkt Rozamarkt is vlakbij het centraal station gelegen in Zutphen. Het aanbod van de winkel is zeer uitgebreid. Uit heel veel landen zijn producten hier te koop of te bestellen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze doen alle mogelijke moeite om de producten te leveren die jij vraagt. Zij hebben heel kennis van allerlei zaken. De slagerij in de winkel is ambachtelijk, ze verwerken zelf het vlees. Hier ook valt te overleggen wat je wilt en hoe je het wilt.

Er zijn altijd aanbiedingen die dagelijks wisselen. Benieuwd naar deze aanbiedingen? Vraag het gerust in de winkel aan het personeel. De slagerij levert kwalitatief zeer goede producten, ook hier kan je specifieke wensen overleggen.
Verder hebben ze een grote keuze aan versproducten, olijven, humus, kaas, en worstsoorten en allerlei andere producten. Rond de feestdagen hebben ze ook verse baklava en aanverwante producten.
Ook wordt er aan de Horeca in Zutphen en omgeving geleverd tegen schappelijke prijzen. Vraag het gerust aan de eigenaar Faried of een van de medewerkers.

U zult voorstelt staan van de uitgebreide keuze die deze prachtige ingerichte oosterse supermarkt heeft.